Gospel in Life DVD

De Gospel in Life DVD is een waardevol hulpmiddel voor christenen die hun geloof willen verdiepen en hun relatie met God willen versterken. Deze dvd-serie, gepresenteerd door de bekende predikant Timothy Keller, biedt diepgaande inzichten en praktische toepassingen van het evangelie in het dagelijks leven.

Wat is de Gospel in Life DVD?

De Gospel in Life DVD is een verzameling van twaalf boeiende lessen die de kernprincipes van het christelijk geloof behandelen. Elke les is ontworpen om gelovigen te helpen begrijpen hoe het evangelie van Jezus Christus van toepassing is op alle aspecten van het leven, inclusief werk, relaties, cultuur en maatschappij.

De dvd-serie is gebaseerd op de overtuiging dat het evangelie niet alleen relevant is voor onze redding, maar ook voor ons dagelijks leven. Het biedt een diepgaand begrip van de Bijbelse waarheden en hoe deze kunnen worden toegepast in de moderne wereld.

Wat maakt de Gospel in Life DVD uniek?

De Gospel in Life DVD onderscheidt zich door de combinatie van theologische diepgang en praktische toepasbaarheid. Timothy Keller, een vooraanstaande theoloog en predikant, presenteert de lessen op een toegankelijke en boeiende manier, waardoor ze voor iedereen begrijpelijk zijn, ongeacht hun theologische achtergrond.

De dvd-serie bevat ook interviews met mensen uit verschillende beroepen en achtergronden, die hun persoonlijke ervaringen delen over hoe het evangelie hun leven heeft veranderd. Deze verhalen bieden inspiratie en laten zien hoe het evangelie in verschillende contexten kan worden toegepast.

Daarnaast bevat de Gospel in Life DVD studiegidsen en gespreksvragen, waardoor het een uitstekend hulpmiddel is voor groepsdiscussies en bijbelstudies. Het stimuleert diepgaande gesprekken en helpt gelovigen om samen te groeien in hun geloof.

De inhoud van de Gospel in Life DVD

De Gospel in Life DVD bestaat uit twaalf lessen, elk met een specifiek thema. Hieronder volgt een overzicht van de inhoud:

 1. De stad – Het doel van het evangelie in de stad
 2. Idolen – Het conflict: valse goden
 3. De roeping – Werk en cultuur
 4. De rechtvaardigheid – Geld en barmhartigheid
 5. De vrijheid – Macht en verslaving
 6. De hoop – De hoop van de wereld
 7. De gemeenschap – De context voor het evangelie
 8. De getuigenis – Hoe het evangelie te delen
 9. De wijsheid – Een onderscheidende gemeenschap
 10. De geest – De rol van de Heilige Geest
 11. De eeuwigheid – Het werk van God in de wereld
 12. De koning – Het doel van het evangelie

Elke les duurt ongeveer 30 minuten en bevat een mix van lezingen, interviews en discussies. De inhoud is zorgvuldig samengesteld om een evenwicht te bieden tussen theologische diepgang en praktische toepasbaarheid.

Waarom zou je de Gospel in Life DVD gebruiken?

De Gospel in Life DVD is een waardevol hulpmiddel voor individuen en groepen die hun geloof willen verdiepen en hun begrip van het evangelie willen vergroten. Hier zijn enkele redenen waarom je deze dvd-serie zou moeten overwegen:

 • Het biedt een diepgaand begrip van het evangelie en hoe dit van toepassing is op het dagelijks leven.
 • Het presenteert de lessen op een toegankelijke en boeiende manier, waardoor ze voor iedereen begrijpelijk zijn.
 • Het bevat inspirerende verhalen van mensen die hun leven hebben veranderd door het evangelie.
 • Het bevat studiegidsen en gespreksvragen voor groepsdiscussies en bijbelstudies.
 • Het biedt een evenwichtige mix van theologische diepgang en praktische toepasbaarheid.

Kortom, de Gospel in Life DVD is een waardevol instrument voor iedereen die zijn geloof wil versterken en het evangelie wil integreren in alle aspecten van het leven. Het biedt inzichten, inspiratie en praktische handvatten om het geloof in actie te brengen.

Plaats een reactie