This Is Gospel Chords in C

Als je een fan bent van het nummer “This Is Gospel” van Panic! At The Disco en je wilt het zelf spelen op de gitaar, dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel zullen we de akkoorden voor “This Is Gospel” in de toonsoort C bespreken. Laten we meteen beginnen met de akkoorden:

Akkoorden

De akkoorden die je nodig hebt om “This Is Gospel” in C te spelen zijn:

  • C
  • Am
  • F
  • G

Deze vier akkoorden vormen de basis van het nummer en worden herhaald gedurende het hele lied. Laten we nu eens kijken naar de akkoordprogressie:

Akkoordprogressie

De akkoordprogressie voor “This Is Gospel” in C is als volgt:

C – Am – F – G

Deze progressie wordt herhaald gedurende het hele nummer. Het is een eenvoudige maar effectieve progressie die de emotionele sfeer van het nummer versterkt.

Strummingpatroon

Om het nummer goed te kunnen spelen, is het belangrijk om het juiste strummingpatroon te gebruiken. Hier is een eenvoudig strummingpatroon dat goed werkt voor “This Is Gospel”:

↓↓↑↑↓↑

Je kunt dit patroon herhalen voor elke akkoordwisseling. Experimenteer met verschillende strummingpatronen om te zien welke het beste bij jou en het nummer passen.

Intro

De intro van “This Is Gospel” bestaat uit een enkel akkoord, namelijk C. Je kunt het volgende akkoordenschema gebruiken:

C

Speel dit akkoord een paar keer voordat je overgaat naar de volgende sectie van het nummer.

Verse

De coupletten van “This Is Gospel” volgen de akkoordprogressie C – Am – F – G. Hier is het akkoordenschema voor de coupletten:

C – Am – F – G

Herhaal deze progressie voor elk couplet van het nummer.

Refrein

Het refrein van “This Is Gospel” volgt ook dezelfde akkoordprogressie als de coupletten, namelijk C – Am – F – G. Hier is het akkoordenschema voor het refrein:

C – Am – F – G

Herhaal deze progressie voor elk refrein van het nummer.

Bridge

De bridge van “This Is Gospel” heeft een iets andere akkoordprogressie. Hier is het akkoordenschema voor de bridge:

Am – F – C – G

Herhaal deze progressie voor de bridge van het nummer.

Outro

De outro van “This Is Gospel” is vergelijkbaar met de intro en bestaat uit een enkel akkoord, namelijk C. Je kunt het volgende akkoordenschema gebruiken:

C

Speel dit akkoord een paar keer voordat je het nummer afrondt.

Conclusie

Met de bovenstaande akkoorden en akkoordprogressies kun je “This Is Gospel” van Panic! At The Disco spelen in de toonsoort C. Oefen het strummingpatroon en experimenteer met verschillende variaties om het nummer je eigen te maken. Veel plezier met spelen!

Plaats een reactie