This Is Gospel Lyrics

Deze keer gaan we het hebben over de betekenis en de tekst van het nummer “This Is Gospel” van de Amerikaanse rockband Panic! at the Disco. Dit nummer is afkomstig van hun vierde studioalbum “Too Weird to Live, Too Rare to Die!” uitgebracht in 2013. “This Is Gospel” is een van de meest populaire nummers van de band en heeft een diepgaande betekenis die veel fans aanspreekt.

De Betekenis

De tekst van “This Is Gospel” gaat over het omgaan met persoonlijke demonen en innerlijke strijd. Het nummer is geschreven door de leadzanger van de band, Brendon Urie, en is ge├»nspireerd door zijn eigen ervaringen met angst en depressie. Het is een emotioneel nummer dat de luisteraar meeneemt op een reis van pijn, acceptatie en uiteindelijk hoop.

Deze songtekst is een eerlijke weergave van de innerlijke worstelingen van Urie en zijn verlangen om zijn demonen te overwinnen. Het refrein van het nummer, “This is gospel for the fallen ones, locked away in permanent slumber” (Dit is het evangelie voor de gevallenen, opgesloten in een permanente slaap), verwijst naar degenen die gevangen zitten in hun eigen duisternis en worstelen om eruit te komen.

De tekst van “This Is Gospel” is een boodschap van hoop en moed voor degenen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Het nummer moedigt aan om te vechten tegen innerlijke demonen en te geloven dat er altijd een weg is naar genezing en herstel.

De Tekst

De volledige tekst van “This Is Gospel” is als volgt:

This is gospel for the fallen ones
Locked away in permanent slumber
Assembling their philosophies
From pieces of broken memories

This is the beat of my heart
This is the beat of my heart
This is the

Plaats een reactie